Блог
Публикувана в

АТРА предостави цялостно портфолио от продукти за дезинфекция на въздух

АТРА предостави цялостно портфолио от продукти за дезинфекция на въздух
Публикувана в
Портфолиото от продукти за дезинфекция на въздух, повърхностна дезинфекция и отстраняване на миризми в помещения на АТРА има важен принос за осигуряването на чиста от вируси, бактерии, микроби, плесен и спори среда.
UV-C дезинфекционните системи са предвидени за помещения, в които има хора. Облъчването се извършва вътре в осветителното тяло. Принципът на тяхното действие е подобен на “измиването на въздуха” – те задвижват поток, който на изхода се почиства от микрочастици и патогени. Утравиолетовото лъчение не предизвиква резистентност във вирусите и бактериите, която може да се прояви при третирането с някои препарати. Значително предимство на UV-C осветителя за човешкото здраве е, че патогенните организми не се натрупват вътре в него. Предназначени са за употреба на обществени места – в медицински центрове, болници, поликлиники, детски и учебни заведения, производствени помещения, кухни, ресторанти, кафенета, офиси и магазини, където има потенциална опасност от пренасяне на инфекции по въздух.
Озон генераторът е електрически уред, създаващ озон, предназначен за шокова дезинфекция без присъствие на хора. Уредът е преносим и може да се използва в различни по обем пространства.

Напишете коментар

ACCOUNT
Любими
Любими
Вход
Регистрация

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Възстановете паролата

Забравихте паролата си? Моля, въведете потребителя или имейла си. Ще получите линк на имейла си за създаване на нова парола.

НАГОРЕ

Количка 0