ES
inovatsii

 

На 02.05.2023 г. АТРА-96 ООД сключи договор за финансова помощ с Министерството на иновациите и растежа, в чиято структура е Главна дирекция “Европейски фондове за конкурентоспособност“ в качеството и на Структура за наблюдение и докладване (СНД) по Програмата за икономическа трансформация във връзка с изпълнението на проект BG-RRP-3.004-1258 -C01 „Технологична модернизация в предприятието“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа по Програмата за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ на Националният план за възстановяване и устойчивост, съфинансирана от Европейския съюз – NextGenerationEUПроцедура чрез подбор BG-RRP-3.004 – „Технологична модернизация“.

Целта на проекта е възстановяване на икономическия потенциал на предприятията от периода преди COVID пандемията и създаване на условия за растеж и развитие на предприятията чрез цифровизация на производствените процеси с цел разширяване или диверсификация на дейността на МСП.

Обща стойност на договора е 1 400 000,00 лева, от които 700 000,00 лв. – безвъзмездно финансиране от Европейския съюз – Next Generation EU.

Начало: 02.05.2023 г.

Край: 02.05.2024 г.

Продължителност на проекта: 12 месеца

ACCOUNT
Любими
Любими
Вход
Регистрация

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Възстановете паролата

Забравихте паролата си? Моля, въведете потребителя или имейла си. Ще получите линк на имейла си за създаване на нова парола.

НАГОРЕ

Количка 0