Блог
Публикувана в

Дезинфекционни системи

Дезинфекционни системи
Публикувана в

АТРА предоставят цялостно портфолио от продукти за дезинфекция на въздух, повърхностна дезинфекция и отстраняване на миризми в помещения, като по този начин има важен принос за осигуряването на чиста от вируси, бактерии, микроби, плесени и спори среда.

UV-C Дезинфекционни системи

Осветителите затворен тип са предвидени за помещения, в които има хора. От корпуса им не излиза ултравиолетово лъчение, лъчението се извършва вътре в тялото на осветителя. Принципът на тяхното действие е подобен на „измиването на въздуха” – те задвижват поток, който на изхода се почиства от микрочастици и патогени. Утравиолетовото лъчение не предизвиква резистентност във вирусите и бактериите, която може да се прояви при третирането с някои препарати. Значително предимство на UV-C осветителя за човешкото здраве е, че патогенните организми не се натрупват вътре в него.

Осветителите затворен тип са най-ефективната защита от всички видове вируси, включително HIV, HBC, TBC, COVID 19 ,бактерии, микроби, плесени и спори в помещения с постоянно присъствие на хора. Предназначени са за употреба на обществени места – в медицински центрове, болници, поликлиники, детски и учебни заведения, производствени помещения, кухни, ресторанти, кафенета, офиси и магазини, където има потенциална опасност от пренасяне на инфекции по въздух.

Напишете коментар

ACCOUNT
Любими
Любими
Вход
Регистрация

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Възстановете паролата

Забравихте паролата си? Моля, въведете потребителя или имейла си. Ще получите линк на имейла си за създаване на нова парола.

НАГОРЕ

Количка 0